Opprett konto Glemt passord?
 

Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Helse og velvære er temaer som opptar stadig flere mennesker - og med god grunn! Maten vi spiser og miljøet vi daglig utsettes for har aldri gitt oss mindre enn idag. "Tidsklemma" har etterhvert blitt et velkjent begrep, og vi hiver i oss en pølse der og en hamburger der. Da er det kanskje ikke så rart at man føler seg trett og uopplagt? 

Hva kan vi så gjøre med det?

Vi i Forever Living ser verdien av et sunt kosthold og god helse som begynner på innsiden. Derfor tilbyr vi produkter av ypperste kvalitet, som hjelper innenfra og ut. 

Vårt flaggskip - selve grunnpilaren i Forevers filosofi - er vår aloe vera-juice. Vi mener at å starte dagen med et glass "mirakelplante på flaske" er det beste du kan gjøre for kroppen din. Tarmen blir renset, styrket og gjenoppbygget, og hele fordøyelsessystemet får hjelp til å håndtere det du putter i munnen i løpet av dagen. 

I tillegg til juicen tilbyr vi blant annet andre kosttilskudd, aloe vera-gelé, kremer, hudpleieprodukter og sminke basert på aloe vera. Mer informasjon finner du her på hjemmesiden og du kan også følge meg på facebook på  Forever Vibeke

Produktene våre har 90 dagers kundegaranti! Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake! Selv om produktene er brukt opp, spar derfor på kvitteringen og emballasjen.

For å bli bedre kjent med våre produkter kan du få låne en "bag med produkter" tilpasset deg og dine behov, eller jeg kan komme hjem til deg og holde en produktvisning/velværekveld. Du ber inn noen venner, og som takk får du en fin gave!

Du kan også handle produkter på Webshop, men først må vi registrere deg som kunde.
Det gjør du enkelt ved å registrere e-post adressen din og så klikke på aktiveringslenken du får. 

Forhandlere søkes.

Vi trenger flere forhandlere til våre etterspurte produkter. I Forever er mulighetene mange, om det gjelder ekstrainntekt, deltidsjobb, fulltidsjobb eller hobby. Det er opp til deg å hva du ønsker. Ta kontakt påvibekeopheim@gmail.com eller telefon 901 23 856 for en uforpliktende prat.

 

Vennlig hilsen

Vibeke

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer av høg kvalitet gir produkter av høg kvalitet. Julio forteller om Forevers Aloe vera og plantasje.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sunn – mamma, pappa, 2 barn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det uforskammet bra. De utstråler en følelse av å være på rett plass til riktig tid. De ser lykkelige og utrulig sunne ut. Lurer på hva det kommer av?

Fitness – the movie

Her treffer vi det framgangsrike paret som kan leve livet akkurat som de selve vil – og gjør det. Begge er utrulig fitness-interesserte, og ikke bare med tanke på trening: de ønsker også å spise riktig og prioriterer å ta hand om seg selv. Så bra at de har så gode produkter tilgjengelige…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I denne filmen følger vi to herlige twenty-somethings i deres hverdag. Kanskje er de venner, kanskje noe mer – vi overlater tolkningen til seerne… Helt klart er det iallfall at de velger sine daglige produkter med omhug.