Opprett konto Glemt passord?
 

Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Velkommen til vår hjemmeside.

Vi er overbevist om Aloe vera plantens gode egenskaper for helse, hud og hår, og det er en glede for oss å være forhandlere av disse kvalitetsproduktene.

Ikke minst oppleves Aloe vera drikkegel bra for den alminnelige helse og velvære over tid. Vi anbefaler gjerne dette videre, og setter også sammen produkter som nettopp du ønsker deg. Vi har flott mineralkosmetikk med hudpleiende aloe vera, ulike hudpleieserier og produkter til daglig bruk på badet for hele familien. Vi har det nyeste innen kosttilskudd med den beste sammensetning for det moderne mennesket. Er du fysisk aktiv og trenger mer overskudd? Innovativt kosttilskudd kan være noe for deg.

Til og med miljøvennlig tøy-vaskemiddel, som også er super til gulv og bilvask!. Har du kjæledyr, finnes det gode pleieprodukter for dem også.

Du får personlig service og veiledning, og fornøydhetsgarantien gjelder i 90 dager. Pengene tilbake uten diskusjon.

Ønsker du å bestille produkter fra shop oppretter du egen konto under "logg inn" øverst på siden med valgfritt passord.

Du kan også gjerne ta kontakt på tlf 95256101. Du ringer, vi bringer.

Hilsen Ann-Cecilie og Mohammed

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer av høg kvalitet gir produkter av høg kvalitet. Julio forteller om Forevers Aloe vera og plantasje.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sunn – mamma, pappa, 2 barn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det uforskammet bra. De utstråler en følelse av å være på rett plass til riktig tid. De ser lykkelige og utrulig sunne ut. Lurer på hva det kommer av?

Fitness – the movie

Her treffer vi det framgangsrike paret som kan leve livet akkurat som de selve vil – og gjør det. Begge er utrulig fitness-interesserte, og ikke bare med tanke på trening: de ønsker også å spise riktig og prioriterer å ta hand om seg selv. Så bra at de har så gode produkter tilgjengelige…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I denne filmen følger vi to herlige twenty-somethings i deres hverdag. Kanskje er de venner, kanskje noe mer – vi overlater tolkningen til seerne… Helt klart er det iallfall at de velger sine daglige produkter med omhug.